tirsdag 17. november 2015

Kort for Kreativ Scrapping

Hei, jeg titter innom i dag med et kort som er laget til mammaen min. Hun blir alltid glad for å få kort som hun kan gi videre. Veldig kjekt for meg også; det er jo ofte vanskelig å gi gaver til dem "som har alt" :-) Tenkte at dette kortet kunne passe for eksempel til en voksen dame.


Her er det mange lag J Det første laget er bølgepapp, etterfulgt av flere nydelige ark fra Maja Design: vintage autumn basic 644 – NO. XX, NO.XXI og NO. XXIII. I tillegg har jeg bygd opp med diverse resteark, en billett, gammel bokside og et bredt bånd som er klippet til. Hilsenen er skrevet ut fra Pinterest og kantene er svertet med distress ink i fargen weathered wood. Siste finish er twine, knapper og klistremerke med tekst fra Tim Holtz.

Leverer også dette kortet til Scrappelyst sin november utfordring (moodboard) - jeg ble inspirert av fargene (blått, hvitt og beige).

3 kommentarer:

 1. Stilig kort. Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 2. Så råtøft et kort som jeg kan tenke meg moren din satte stor pris på.
  Masse flott papir med mønster og alikevel så ryddig og fint dekorert.
  Superflott kort. :) Klem

  SvarSlett
 3. Tøft og kreativt :) Morro å se at en vinterlig moodboard kan inspirere til et ikke-vinterlig produkt :) Takk for at du deler med oss hos Scrappelyst.

  Elin

  SvarSlett