tirsdag 23. februar 2016

Kort for Kreativ Scrapping

I dag viser jeg frem et kort med vannmaling på Kreativ Scrapping bloggen. Jeg er absolutt ikke flink til å male motiver på egen hånd, derfor var denne blokken med akvarell ark fra Cosmo Cricket perfekt for meg. Arkene har forskjellige motiver og mønstre med glossede partier som fungerer som en resist til vannmalingen. Jeg startet med å finne frem vannmaling og valgte meg et av arkene med hjertemotiv i gull.


Siden planen her var å lage et kort kuttet jeg arket i to og startet med en svak rosatone. Så brukte jeg litt sterkere farge på noen områder. Dette var både morsomt og lett, da man enkelt justerer fargeintensiteten ved å bruke lite eller mer vann. Man trenger heller ikke være supernøye på disse arkene, da man lett kan tørke av de glossede partiene med en våtserviett eller lignende.
 
 
Deretter valgte jeg forskjellige ark, blant annet fra Prima, og kuttet disse til slik at kortet fikk flere lag. Det første laget festes først med tape midt på...
 
 
før jeg sydde det fast med symaskin.
 

 
Så flere lag som også kuttes til:
 
 
Når alle lagene var festet gjensto det bare å pynte. Her har jeg brukt chipboard stickers fra Heidi Swapp (prikkete hjerte og xoxo), klistremerke med tekst (friend) fra Tim Holtz og wood veneer fra Studio Calico.
 
 
Det var gøy å prøve seg på vannmaling; håper du også ble inspirert:-)
 

 
 
Leverer også dette kortet til:
 

 
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Et flott kort med mange kreative løsninger. Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 2. wawwww så super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  knuzzzz ♥

  SvarSlett
 3. Spennende kort.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 4. Nydelig kort!

  Tusen takk for at du deltar på Card & Scrap sin utfordring.
  Klem DT Trine-Lise

  SvarSlett