lørdag 9. september 2017

Happy fall y'all,-)

Høsten er en fin scrappetid; her kommer en høsttag i mixed media stil laget til en god venninne.Jeg prøvde meg først på en halvferdig tag som jeg hadde liggende, men endte opp med å dekke over den med et nytt forsøk,-) Over den gamle tagen har jeg brukt ark i kraft fra Tim Holtz, stempler fra Prima - Finnabair, rubon og collage paper fra Tim Holtz. Neste steg var stensil og medium, en runde med beige paste fra Marabu og en runde med Distress collage medium (crazing) fra Tim Holtz. Denne siste gir en tøff gjennomsiktig og krakelert effekt (øverst til venstre og nederst til høyre). Har også brukt distress ink og distress stain i bruntoner. Pynten er diverse blomster, noe metallpynt og en hilsen som er stanset ut med sirkelpunch fra et bilde funnet på Pinterest.

Leverer denne til følgende utfordringer:
Takk for besøket; happy fall y'all🍁🌰🍂


6 kommentarer:

 1. Takk, man kan jo ikke la være å bli glad, når alle disse fargene dukker opp. Super fin tagg <3 og "happy fall" til deg også :)

  SvarSlett
 2. Kjempe fin tag. At du har brukt en heklet blomst synes jeg var veldig stilig. Hele tag´en var flott laget og pyntet. Takk for at du deltar i Scrappiness sin utfordring. /DT Bente-Heidi

  SvarSlett
 3. Nydelig tag. Tusen takk for at du deltar i Papirlosjen sin September utfordring. DT-Elisabeth

  SvarSlett
 4. Kjempeflott tag. Likte og at du har brukt hekla blomster på tag'en. Takk for at du deltar i septemberutfordringa til Papilosjen.
  DT-Annelen

  SvarSlett
 5. En nydelig høst tag, likte veldig godt det tøffe mot det søte som blant anna kjeden mot heklablomster. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring Mixed Media. DT Monica

  SvarSlett
 6. Lekker og høstlig tag. Takk for at du deltar hos Hjerteborden sin utfordring denne mnd. Klem DT-Gunn

  SvarSlett